🎈Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού που αποτυπωνόταν στα πρόσωπα των αθλητών, ολοκληρώθηκε χθες το 2ο Lokros Basketball Tournament στην Αταλάντη, το οποίο και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
🏟Ένα τουρνουά με εξαίρετο οικοδεσπότη την ομάδα του Λοκρού και κοινό σημείο συνάντησης για τρεις μέρες το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
⛹️‍♂️Η Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας έκανε πρεμιέρα στη διοργάνωση την Μεγάλη Δευτέρα με αντίπαλο τον Olympiacos B.C. , την Μεγάλη Τρίτη “άνοιξε” την δεύτερη ημέρα με την ομάδα του Γ.Α.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ και το απόγευμα της ίδιας μέρας αντιμετώπισε τον ΓΣ ΣΚΙΑΘΟΥ.
Την Μεγάλη Τετάρτη, τελευταία μέρα, η ομάδα του ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ήταν ο αντίπαλος που “έκλεισε” την παρουσία της ομάδας στην Αταλάντη.
🗣Από την πλευρά του ο προπονητής Σπύρος Γάτσος δήλωσε:
“Σε ένα τουρνουά πραγματική γιορτή, είμαστε χαρούμενοι που αποτελέσαμε μέρος της αυτό το τριήμερο. Μιας γιορτής που “γέννησε” όμορφα συναισθήματα και δημιούργησε εμπειρίες και εικόνες για τους αθλητές μας. Συνεχίζουμε να κινούμαστε με συνέπεια και με μικρά – σταθερά βήματα στην πορεία που έχουμε χαράξει, συμμετέχοντας σε διοργανώσεις όπου τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μας είναι πραγματικά ευεργετικά. Με υγιή ερεθίσματα και νοοτροπία, πορευόμαστε στην επόμενη μέρα με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το ίδιο το παιχνίδι και ότι πρεσβεύει. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και ευχαριστίες στη Διοίκηση του Λοκρού Αταλάντης και τον προπονητή Ανέστη Μάτο για την άψογη φιλοξενία. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία!”
+8